Om du vill ta bort artikel eller hela din beställning vänligen hör av dig till info@naturesforlife.se Du kommer att behöva ditt ordernummer. Om vi redan har hunnit behandla din order finns information om hur du returnerar produkten under ”Hur gör jag när jag returnerar?” nedan.

Kan jag lägga till en vara på min redan lagda order:

Nej det kan du tyvärr inte. Du får göra en ny order och mejla dina ordernummer till leverans@naturesforlife.se för att be dem samskicka dina ordrar. I möjligaste mån görs detta, men tyvärr inget vi kan garantera.

Hur lång ångerrätt har jag?

Vid köp hos oss på Natures for Life gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning för produkter i vår webbshop. För prenumerationer läs under avsnitt för prenumerationer. Detta innebär att konsumenten har rätt att ångra sitt köp genom att meddela Natures for Life detta inom 14 dagar från det att konsumenten tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Hör gärna av dig så fort du vet att du vill göra en retur!

Kostar det något att returnera?

Vi tar ingen avgift för retur, men du står själv för fraktkostnad på returen och det är viktigt att du skickar returen spårbart om det skulle komma på villovägar. Om varans kvalitet påverkats på grund av kundens hantering (mer än nödvändigt för att undersöka varans funktioner eller egenskaper) gör vi ett avdrag på återbetalningen motsvarande värdeminskningen av varan.

Hur gör jag när jag returnerar?

Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar kartongen går det bra att skicka den i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar följesedeln eller annan information där ordernummer och kunduppgifter framgår. Vi behöver den informationen för att kunna se att det är du som gör returen. 

Observera att du själv betalar för frakten och paketet/försändelsen ska skickas spårbart!

Skicka din retur till följande adress:
Academic Import
N4L retur
Trångsundsvägen 2
392 39 Kalmar

Vad händer med fakturan/betalningen när jag returnerar?

Har du valt att betala via Klarnas fakturalösning är det viktigt att du går in på Klarna.se för att skjuta upp förfallodatumet. När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat och en uppdaterad faktura går ut till dig via e-post.
Kort- eller bankbetalning via Klarna återbetalas inom ett par dagar. Har du betalat via Dibs återbetalas summan sedan inom 7 dagar.

Bytesrätt

Vi gör tyvärr inga byten. Men det går bra att göra en retur för att sedan beställa den nya varan.

Ångerrätten omfattar inte

Ångerrätten omfattar inte defekta eller felaktiga varor då detta istället är en reklamation. Om din vara är defekt, kontakta oss på reklamation@naturesforlife.se så hjälper vi dig.

Läs under våra Allmänavillkor för Ångerrätt gällande våra prenumerationer.

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 199 kr.