Så här når du oss…

Mejla oss:

Leveransfrågor:
leverans@naturesforlife.se

Allmänafrågor:
info@naturesforlife.se

Ring oss:

Telefonnummer: 010-206 77 87
Telefontider: Mån-tor: 09:00 – 17:00

Spåra paket

Klicka på… Spåra paket
Om du inte får fram någon information mejla oss då på leverans@naturesforlife.se

Returer av varor:

Natures for Life AB
NFL retur
Landshövdingegatan 13
392 31 Kalmar

Postadress:

Natures for Life AB
Landshövdingegatan 13
392 31 Kalmar
Org.nr: 559112-9738
VAT: SE559112973801

Frakt & Miljö

Tänk på att samla dina köp i så stor utsträckning som möjligt. Detta minskar miljöutsläppen och om du gör en order över 500 kr så får du det fraktfritt. Vi använder oss av Schenker och PostNord som båda arbetar aktivt för att minska miljöutsläppen.

Konsultation:

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med dina frågor kring din personliga hälsa, men boka gärna en konsultation med någon detox-speciallist eller näringsterapeut.

Googla för att hitta någon i din närhet, det är absolut värt att ta hjälp av en alternativbehandlare. Vi är många som har fått hjälp via alternativbehandling där läkare och skolmedicinen har gått bet.

En alternativbehandlare arbetar efter en helhetssyn, vilket innebär att man inte skiljer på fysiskt, psykiskt, andligt eller mentalt. Inställningen är att alla delar i människans kropp måste vara i balans för att må bra.

Naturen balanserar oftast sig själv på olika sätt, helt naturligt.  Ju mer vi lever med naturen kan vi också förstå hur vi kan lära oss att komma mer i balans, insikten att leva med flödet och inte mot det. Allt som går trögt beror på stopp eller stagnation, men när det flyter på och allt fungerar – ja, då är det gott att leva och vi inser att det är så det ska kännas.

Natures for Life AB

Regionförbundets samverkansprojekt