Natures for Life – Kostprogram

Är du “trött” på att må dåligt, ha besvär, symptom? Med rätt kost kan du förändra ditt liv.

Dieten är till för dig som vill må bra!

Känner du dig hängig, har ont i huvud, leder, magen krånglar, PMS, eksem, psoriasis, endometrios, glömsk, utbränd, och en massa andra diffusa problem? Kanske har du varit hos läkaren och fått höra ”Det finns tyvärr inget mer vi kan göra”. Du börjar tvivla på att du verkligen är sjuk och tänker att du bara inbillar dig. Men genom att äta rätt kan du själv göra stora förändringar i ditt välmående.

Varför vi blir sjuka!

Genom Natures for Lifes kostprogram kommer kroppen i balans detta tack vare de olika faserna då man fasar ut skräpmaten, låter kroppen vila och återhämta sig i FAS2 + Natures Detox. När du sedan är redo för FAS3, kan du åter igen prova att återföra mycket av det du har låtit bli. Genom programmet blir du av med ditt sockersug, du balanserar vikten då kroppen automatiskt kommer att anpassa sig genom att antingen gå ner eller upp ju mer den renas.

Nyckeln till framgång hänger på vad du äter, dricker, andas och vad du stoppar på din hud. Helt enkelt hur du tar världen utifrån och in.

Stötta även din kropp med örtkomplex då örter och växter innehåller viktiga näringsämnen och har fördelaktiga effekter på kroppen. Här hittar du våra olika startpaket i vår Shop.

Börja med DetoxStart och fortsätt sedan med StartTvå osv.

Vem kan gå på programmet?

Veckomenyerna är anpassade för alla som vill äta hälsosammare och må bättre eller om du behöver en nystart för att gå ner i vikt. Läs hur du ska gå tillväga i programmet för respektive FAS!

Rätt kost och örter hjälper din kropp att komma i balans. Det finns en mängd olika dieter men  Natures for Lifeprogrammet är lite strängare och grundligare utformat. Man tar inte bara bort socker utan även sötningsmedel. gluten, mejeri, snabbmat, halvfabrikat, tillsatser allt för att kunna göra en detox och rena på djupet.

Bäst mår man om man fortsätter att äta mest Rawfood, frukt och genom att dra ner på fett och proteinintaget. Vi har valt att lägga FAS 3 med lite mer “vanlig” mat då vi vet att många kommer att välja leva därefter.  Ju större procent av råa frukter och grönsaker/sallader du äter desto större hälsoframgång får du.

Genom att bli medlem får du färdiga recept, all information och hjälp om hur du går tillväga!

Natures Detox består enbart av frukt, juicer och grönt medan recepten i faserna innehåller animaliskt protein men också en hel del vegetariska recept i FAS3. Du får goda nyttiga recept för ett helt år med fina bilder som du kan skriva ut.

Det är allt från härliga grytor, pasta, matiga sallader till frukostar med fröknäckerecept,  mellanmål,  luncher och gröna detoxdrinkar.

Vill du endast få en inspirationskälla på färgsprakande, goda och nya tips på nyttiga maträtter så passar det även dig då fritt kan välja recept ur våra våra olika faser. Du kan gå in på samtliga veckor över året och välja  det som du tycker känns mest spännande!

I stort sett kan vem som helst gå på programmet, men är har du någon allvarlig sjukdom så bör du konsultera din läkare. Gravida och ammande rekommenderas att diskutera med sin barnmorska innan kostomläggning och de bör hoppa över Natures Detox. De som är i minderåriga eller i riskgruppen för ätstörningar ska inte gå på programmet.

Programmet består av 3 faser och 4veckor extra Detox.

Fas 1  – Reningsveckor, man trappar ut socker och skräpmaten. – 4 veckor

Fas 2 – Strikt, man trappar ut spannmål och äter ren och lätt mat lagad från grunden. – 8 veckor

Natures Detox- Frukt och grönsaksboost för att låta mage tarm vila och för att sätta fart på lymfan. – 4 veckor (ligger under FAS2, efter de första 8 veckorna)

Fas 3 – Introducera, man lägger till sådant man undvikit i FAS 2 – här får du löpande nya veckomenyer

Så här kan en dag i FAS 2 se ut…

 

Hur många recept/dag får man?

Du får:
– Frukost och mellanmålstips
– En lunch och en middag
– Dag två äter du samma lunch och får ett nytt middagsförslag.

Varför har ni lagt upp det så?

Vi har försökt att förenkla programmet och minimera tiden vid spisen då det är mycket att ta in. Att laga mat från grunden tar sin tid plus att få ihop vardagen m.m. Många har varken ork eller tid till att handla varje dag, stå vid spisen två ggr/dag och om man då kan minska tid, stress och press inför lunchen är guld värt för de flesta.

Jag är i Fas 2, men mår hyfsat och vill hoppa till Fas 3 nästa vecka, hur gör jag då?

– Du väljer själv i vilken fas du vill ligga i, det kan du ändra när som helst.

Ligger du i Fas 2 idag, men vill gå över till Fas 3 i morgon eller nästa vecka kan du hoppa mellan de olika faserna när som och därmed få fler recept.

Likaså tvärtom, du kanske är i Fas 3, men vill köra lite mer strikt i ett par veckor, då byter du bara tillbaka till detoxveckorna.

Teckna dig för en prenumeration redan idag!

Prenumerera nu eller köp vårt detoxprogram