Sommar, Semester, Rea & hårt jobb

Jag ville bara kika in och säga HEJ🙋🏼‍♀️! Nu har många av er semester och njuter av sommaren som allra mest. Jag själv har fullt upp med vår kommande STORA produktlansering som blir efter sommaren, så det är helgerna som jag får njuta av lite ledighet.

Beställer därför sol och värme om helgerna speciellt 😉

Jag ska inte gnälla för jag hade ju lite semester i Februari som ni kan läsa mer om här på bloggen.

Som sagt nu är det nya produkter som vi ska göra plats för och det ska förberedas på hemsidan och sättas priser m.m

Jag kommer inte berätta vad det är för produkter riktig än utan detta får bli en liten cliff hanger . Men jag kan säga som så att ni kommer inte bli besvikna.

Det är otroligt fina produkter av högsta terapeutiska kvalitet. De är noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.

Jag kan också berätta att vi fått in en hel del Medical Medium produkter. Vi har inte valt att ta in just de som Anthony Williams rekommenderar då många är onödigt dyra och alla går inte heller att beställa till Sverige. Däremot har vi tagit in likvärdiga produkter av hög kvalitet som är prisvärda! Medical Medium rekommenderar örttinkturer som är alkoholfria pga. många tinkturer med alkohol är GMO. Vi har både alkoholfria och inte alkoholfria tinkturer, men de med alkohol är GMO-fria.

Just nu har vi 20% på några utvalda MM produkter. Klicka på KAMPANJ så kommer du direkt till Rea-varorna.

L-Tyrosineär en icke-essentiell aminosyra som spelar en viktig roll vid framställning av neurotransmittorer dopamin och norepinefrin. Dessutom, eftersom L-Tyrosin är nödvändigt för syntesen av sköldkörtelhormon och epinefrin (adrenalin), stödjer L-Tyrosine hälsosam glandulär funktion och stressrespons.

Holy Basil Leaf Holy Basil Leaf anses vara helig i den hinduiska religiösa traditionen och anses vara en av de viktigaste växterna i ayurvedisk övning. Vad som gör örten så unik är dess anmärkningsvärda anti-stressaktivitet, vilket har visats jämföras med ginseng i vetenskapliga studier. Våra 400 mg kapslar ger dig ett kraftfullt vapen för att lägga till din anti-stressnivå.

L-Glutathione Denna kraftfulla tripeptid är kroppens huvudantioxidant och avgiftare. Före varje cell är glutation din kropps primära försvarsmolekyl. Produktionen inom kroppen minskar med åldern, och de flesta tillskott är inte stabila nog för att vara effektiva.

Alpha Lipoic Acid Alpha Lipoic Acid! Ofta kallad “den universella antioxidanten” eftersom den neutraliserar både vattenlösliga och fettlösliga fria radikaler, alfa liposyra hjälper också till att återvinna andra antioxidanter som vitaminer C och E, vilket ökar deras användbarhet i kroppen.

D-Mannose D-mannos främjar ett hälsosammare urinflöde. D-Mannose är en produkt som reducerar ohälsosam biofilm i urinröret samt hjälper till att öka tillväxt av gynnsam mikroflora

Vi har ju redan många fler Medical Medium produkter, men nu kompletterar vi upp vårt sortiment.

 

2 svar till “Sommar, Semester, Rea & hårt jobb”

    1. Hej,
      Det finns inget som funkar för alla. Man får plocka det man tycker känns bra för en själv och det man tror på😉
      Ha en fortsatt fin helg☀️💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *