Natures for Life

Det är underbart att ha fått livet tillbaka, det är verkligen så vi känner. Genom kostomläggning med Natures for Lifeprogrammet, livsstilsförändring, detox och genom att stötta kroppen med örtkomplex och kosttillskott mår vi idag så mycket bättre. Ni kan läsa om våra hälsoresor under  Vår Story

Hos oss på Natures for Life får du recept som är socker-, gluten-, laktos- och tillsatsfria och som hjälper din kropp att komma i balans. Problemet som vi själva upplevde när vi startade programmet var att det kändes svårt vara kreativ och hitta på enkla och goda maträtter. Det var full upp med att följa *livsmedelslistan och stoppa i sig rätt grejer. Därför vill vi nu underlätta det för dig.

Vi har nu också lanserat vår webshop där ni hittar våra unika örtkomplex och våra egna kosttillskott som är några av de bästa som finns på marknaden.

Vad ska jag äta?

Är det ok att äta en Melon och tomatsallad och får jag ha vinäger och olja på salladen?

Alla svaren får du som medlem och genom Natures for Lifeprogrammet och du slipper du fundera så mycket i början på vad du får och inte får äta.

Du behöver bara handla hem ingredienserna, men vi vill ändå påminna dig om att läsa innehållsförteckningen noga på det du stoppar i kundkorgen då de petar in allt möjligt skräp i livsmedlen idag. Innehållet skall vara så rent som möjligt utan tillsatser som ex. E330 – citronsyra, emuligeringsmedel, stabiliseringsmedel, socker osv. All info vad som är tillåtet eller inte får du via *livsmedelslistan.

Många gånger rekommenderar vi ett märke, ex. om det står att du skall ha äppelcidervinäger så rekommenderar vi ex. Kung Markattas ofiltrerade med orange kork. Det finns kanske fler på marknaden som du kan använda men denna har vi kollat och den är ok. Läs som sagt annars noga på allt.

Allteftersom du kommer in i programmet så lär du dig vad som är ok och inte ok och du kommer känna när du är redo att stå på egna ben.

Vilken prenumeration ska jag välja?

Vill du ha fullständig trygghet så väljer du att prenumerera ett helt år. Att ta det här steget att gå på Natures for Lifeprogrammet och ändra sin livsstil är ingen quick fix utan kommer att ta sin tid. Har du medelsvår till svåra problem så rekommenderar vi denna.

Vill du bara prova på eller har gått en stund på programmet och bara behöver lite inspiration ja då väljer du en tre- månaders prenumeration.

Har du medel eller lätta besvär så passar sex- månaders prenumerationen. Det är en ganska lagom tid att starta med. Men räkna med att det kan ta längre tid innan du är frisk.

Vi skapade alltså Natures for Life för att göra det roligare, enklare och för att ge dig lite mer inspiration att följa programmet. Framför allt vill vi hjälpa dig lyckas på din resa mot ett friskare liv!

Lycka Till!

Natalie & Kicki

Natures for Life – Hälsa för livet!

*Livsmedelslistan innehåller alla livsmedel som är ok under programmet och den får du tillgång till på Mina sidor när du blir prenumerant.